Over mij

Al sinds 1997 houd ik mij met veel plezier bezig met web development en van alles wat daarbij komt kijken.

WordPress WordPress websites

Van de vele website beheer systemen is WordPress op dit moment een erg populaire. Niet toevallig dus dat ik graag met WordPress werk voor het bouwen van websites die eenvoudig door klanten onderhouden moeten kunnen worden.

wordpress-onderhoud WordPress onderhoud

Structureel onderhoud van je WordPress omgeving is belangrijk. Met name als het gaat om beveiligingsupdates. Ik neem dit werk graag uit handen zodat je je geen zorgen hoeft te maken over verouderde software of ontbrekende backups als er onverhoopt iets mis gaat. Neem contact op voor de mogelijkheden.

phpMaatwerk

Uiteraard kun je ook bij mij terecht voor maatwerk projecten. Met name als het gaat om php, html, css, javascript, MySQL dan weet ik zeker dat ik je van dienst kan zijn.

Samenwerken?

Ik werk graag samen, dus heb je versterking nodig binnen een team van developers of zoek je een techneut die jouw design of wireframe om kan zetten in een goedwerkende website? Neem gerust contact op. Heb je een project waarin veel verschillende expertises samenkomen? Ik heb een netwerk van andere freelancers om mij heen en kan zeer uiteenlopende projecten aanpakken.

Voor meer details over mijn skills verwijs ik graag naar mijn LinkedIn profiel.