Brammibals donuts WordPress website


Brammibals donuts WordPress website

Brammibals donuts is een zeer sympathieke vegan donut zaak in Berlijn waarvoor ik de website heb gebouwd.

Voor de site is een wireframe en compleet nieuw design ontwikkeld door sodastudio.nl. Hierbij is goed gekeken naar de flow van het online bestellen van donuts voor de klant en hoe dit op een zo efficient mogelijke manier voor de klant te doen is.

Ik heb vervolgens het uitgewerkte design gerealiseerd in WordPress en ook alle bestaande orders en producten gemigreerd van de vorige website naar de nieuwe versie. Het betreft een WordPress website met een op maat gemak thema en custom built bestel systeem (webshop) voor het online bestellen van donuts en inmiddels ook merchandise en digitale vouchers. Hierbij zijn koppelingen gelegd met Google sheets, iPad agenda’s en de kassa software om de processen zo efficient mogelijk in te richten. De gehele site werkt in het Duits en Engels. Hiervoor heb ik gebruikt gemaakt van de populaire WordPress plugin WMPL.

Dit was voor mij een erg leuk project om te doen omdat er een prachtig design lag voor een sympathiek bedrijf en er ook een aantal technische uitdagingen in de opdracht zaten voor mij.

 

Tags:

Terug