Online profiler tools: Creating Cultural Advantage


Online profiler tools: Creating Cultural Advantage

Culture & Management Consulting brengt met diverse online tools en vragenlijsten persoonlijke cultuur en organisatie culturen in beeld en geeft personen en organisaties hiermee inzicht in de organisatie en heersende culturele opvattingen. Ik heb de gebruikte online vragenlijsten en rapportage tools gerealiseeerd in een op maat gemaakt online platform.

De applicatie heb ik helemaal op maat opgebouwd in het CakePHP framework. Het is een applicatie met 3 gebruikersrollen (administrators, moderators en deelnemers). Per tool / vragenlijst zijn er verschillende rapportage mogelijkheden. Een deel van de rapportages wordt in PDF formaat opgebouwd en via de mail aan de deelnemers en moderators verstuurd. Sommige rapporten zijn voorzien van dynamisch gegenereerde grafieken / infographics.  Voor het maken van PDF rapportages heb ik het nodige maatwerk gemaakt bovenop de op php gebaseerde FPDF library. Voor de dynamische afbeeldingen in de rapportages heb ik gewerkt met de PHP GD library. SASS naar CSS en javascript code optimalisaties heb ik allemaal in Grunt geregeld. Echt een project waar alle maatwerk skills in gestopt zijn.

Tussen Augustus 2020 en zomer 2021 zijn er nog 2 nieuwe tools en tools met bijhehorende raportages aan de bestaande applicatie toegevoegd.

Tags:

Terug