WordPress blog: Teezr.nl


WordPress blog: Teezr.nl

Teezr.nl is een website van het practoraat brede vorming binnen ROC Friese Poort. TeezR biedt actuele content aan voor docenten en studenten over uiteenlopende sociale en maatschappelijke thema’s zoals: kunst, cultuur, economie, religie, filosofie, sport, ecologie, diversiteit en de samenleving. De blog is bedoeld als ondersteuning bij de lessen op het MBO onderwijs.

In opdracht van GH+O heb ik deze website gerealiseerd. Het is een WordPress website en hier is WordPress ook aardig gebruikt zoals het ooit begon: als weblog. Het concept en ontwerp zijn ontwikkeld door GH+O. De content is gemaakt door docenten aan ROC Friese Poort. De vertaalslag van het desktop design naar mobiel heb ik zelf gedaan. Ik heb de oude (door Friese Poort intern ontwikkelde) WordPress omgeving omgezet naar het design en concept dat GH+O heeft bedacht. Na de migratie van de WordPress website heb ik een groep docenten middels een training wegwijs gemaakt in de nieuwe WordPress omgeving zodat zij zelf de website kunnen vullen met actuele content.

Ik vond het een mooie omdracht om te doen omdat het een maatschappelijk doel dient en omdat er door GH+O een mooi concept en design neergezet was. Een mooi voorbeeld van hoe je wat moois neer kunt zetten als je de juiste mensen op de juiste expertises inzet.

Tags:

  • Klant: GH+O
  • Datum: Juli 2021
  • Website: teezr.nl
Terug